Холандия набира професионални шофьори на товарни автомобили

Холандия набира професионални шофьори на товарни автомобили

АКТУАЛНО !

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ, СВЪРЗАНА С COVID-19, АГЕНЦИЯТА ЗА ПОДБОР НА ВОДАЧИ В ХОЛАНДИЯ, С КОЯТО РАБОТИМ, ВРЕМЕННО Е ПРЕУСТАНОВИЛА НАБИРАНЕТО НА НОВИ КАНДИДАТУРИ ЗА ВОДАЧИ. ОЧАКВАНИЯТА СА ПРОЦЕСЪТ ПО НАЗНАЧАВАНЕ НА НОВИ ВОДАЧИ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ В НАЧАЛОТО НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА.

ПОРАДИ ТОВА ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ДА НАПРАВИТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ В НАШАТА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПЛАТФОРМА ЗА РАБОТА В ТРАНСПОРТА:     WWW. JOBHERALD.NET    ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ИМАМЕ ВРЪЗКА С ВАС, ЩЕ ВИ ИНФОРМИРАМЕ СВОЕВРЕМЕННО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ПАЗАРА И В ДОПЪЛНЕНИЕ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ КОНТАКТ С НОВИ ПОТЕНЦИАЛНИ РАБОТОДАТЕЛИ. КОЛКОТО ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДОСТАВИТЕ, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ШАНС ЩЕ ИМАТЕ ЗА РАЗКРИВАНЕТО НА ТОЧНИЯ РАБОТОДАТЕЛ. 

 

* * * * * *
 

ПРЕДЛАГАМЕ РАБОТА НА БЪЛГАРСКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОДАЧИ В ХОЛАНДСКИ ТРАНСПОРТНИ ПРЕДПРИЯТИЯ !

Работните позиции са динамиЧни. Най-често предлаганите позиции са за вътрешни доставки с бордови автомобили, Холандия - вътрешен транспорт, международни превози (Бнелюкс).

Вие получавате:  
 

Сигурна работа във водещи холандски компании;

 • Колективен трудов договор в съответствие със социалното законодателство на Холандия;
 • Регламентирано работно време. Ясни правила без никакво отклонение;
 • Адекватно заплащане, напълно съпоставимо с това на холандските водачи. Изплаща се всяка седмица, или веднъж месечно. Размерът на трудовото възнаграждение е между 2000 и 3200 EURO - чиста сума. Определя се от фирмата, в която ще работите и от отработените часове.Всеки час се заплаща стриктно!
 • Пълни осигуровки върху реалното възнаграждение. Медицински осигуровки. Пенсионен план;
 • Осигурена квартира от работодателя. Наемната цена е 75-100 EURO на седмица, като имате право и на свободен наем по Ваш избор;
 • 8% допълнително възнаграждение за отпуска;
 • 24 дни платен годишен отпуск, който можете да ползвате по начин, определен от Вас. В допълнение разполагате и с неплатен годишен отпуск. Практиката на повечето български водачи, наети при нас, е да работят 3 седмици и след това ползват една седмица отпуск в България. Други водачи, които живеят със семействата си в Холандия, ползват отпуската разпределена по начин, удобен за цялото семейство.

Имате уникалната възможност, да живеете и работите в Холандия, като равноправен гражданин на страната с официален договор, гарантирани права и социален статут. Няма да се налага да нарушавате разпоредбите на европейското социално законодателство, да бъдете несправедливо ощетявани с размера на трудовото възнаграждение и да не получавате пълния размер на осигуровките. Сключвате КОЛЕКТИВЕН ТРУДОВ ДОГОВОР с холандски работодател и ще ползвате всички привилегии, които носи той. Не забравяайте, че Холандия е сред 10-те страни в Света с най-висок стандарт на живот !

ИЗИСКВАНИЯ:

 • Базисни (минимални) познания по английски, или немски език. С Вас ще бъде проведен конферентен разговор, на който трябва да демонстрирате тези минимални езикови познания;
 • Валидна шофьорска книжка. Необходима е категория С, или С+Е и минимум 6 месеца опит в нея;
 • Карта за квалификация на водача;
 • Валидно АДР Свидетелство за водач на МПС. Не е задължително, но е предимство!

За допълнителна информация, сварзана с процедурата по назначаване, можете да се свържете с нас на телефон 088 90 666 90, или на посочените контакти на интернет страницата на ТРАНСАРЕНА.

В случай, че предложението Ви интересува, моля да попълните следната РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА.
Ние ще се свържем с Вас своевременно.

Нашият пъртньор-работодател от Холандия ще Ви окаже пълно съдействие в процедурите за узаконяването на престоя Ви. Важно е да имате предварителна информация за Вашите задължения, права и отговорности, като гражданин на ЕС, който работи официално на територията на Холандия.

 

ПРЕДЛАГАМЕ РАБОТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОДАЧИ В АНГЛИЯ  - ИМА ИЗИСКВАНЕ НА ВЛАДЕЕНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. АНГЛИЙСКИ РАБОТОДАТЕЛ. АНГЛИЙСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР.

ПРЕДЛАГАМЕ РАБОТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОДАЧИ В ИСПАНИЯ - МОЖЕ И С БЪЛГАСКИ ЕЗИК, КАКТО И БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛЕН ОПИТ !! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА ПРИТЕЖАВАТЕ КАТЕГОРИЯ C+E. ИСПАНСКИ РАБОТОДАТЕЛ. ИСПАНСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР.

ПРЕДЛАГАМЕ РАБОТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЬОРИ В ГЕРМАНИЯ - БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. БЪЛГАРСКИ РАБОТОДАТЕЛ. НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ !!

Вижте информацията за ХОЛАНДИЯ ТУК